ارتقاء پنل مرکزی دزدگیر به مدل جدیدتر با حفظ تمامی تنظیمات

 

انتقال به هاب جدید

دزدگیر Ajax امکان انتقال داده‌های کاربر، تنظیمات و دستگاه‌های متصل را بین هاب‌هایی که در سیستم عامل Malevich 2.9 یا جدیدتر کار می‌کنند را فراهم می‌کند. از این ویژگی می‌توانید برای جابجایی به هاب جدید بدون اتصال هر دستگاه بطور جداگانه و پیکربندی مجدد سیستم استفاده کنید. این ویژگی همچنین در صورت نیاز به از سرگیری سریع امنیت محیط مفید خواهد بود، اما در این شرایط ممکن است هاب از کار افتاده باشد که جای نگرانی وجود ندارد، چون تنظیمات را می‌توان از هاب که آفلاین است نیز براحتی منتقل کرد.

مدت زمانی که برای وارد کردن داده‌ها به یک هاب جدید طول می‌کشد به تعداد دستگاه‌های متصل و فاصله پینگ دتکتور مشخص شده بستگی دارد یعنی هر چه این فاصله طولانی‌تر باشد، فرآیند طولانی‌تر خواهد بود. بطور متوسط این جابجایی بیش از 15 دقیقه طول نمی‌کشد. بخاطر داشته باشید که در هنگام انتقال داده‌ها به یک هاب جدید، سیستم امنیتی نمی‌تواند عملیاتی شود.

توجه داشته باشید پیکربندی اتصال اینترنت و کنسول تنظیمات ایستگاه نظارت منتقل نمی‌شود. بنابراین، اگر دزدگیر شما به یک ایستگاه مانیتورینگ مرکزی متصل است، بدون اطلاع شرکت امنیتی، داده‌ها را وارد نکنید.

در حین وارد کردن، تمام تنظیمات و داده‌ها در هاب جدید حذف خواهند شد یعنی با داده‌های هاب قبلی جایگزین می‌شوند. دزدگیر به کاربرانی که به فید اعلان دسترسی دارند، درباره انتخاب هاب برای انتقال داده، شروع و پایان فرآیند ورود داده‌ها اطلاع می‌دهد.

 

قبل از شروع

  1. مطمئن شوید که هاب‌های مبدا و مقصد باهم سازگار هستند. وارد کردن داده‌ها فقط به هاب همان مدل یا نسخه پیشرفته آن امکان پذیر است. بعنوان مثال، داده‌ها از هاب را می‌توان به هاب یا هاب پلاس منتقل کرد. شما نمی‌توانید داده‌ها را از هاب پلاس به هاب منتقل کنید.

    نمودار سازگاری هاب

    هاب جدید 👈 هاب هاب پلاس هاب 2 (2G) هاب 2 (4G) هاب 2 پلاس هاب هیبرید (2G) هاب هیبرید (4G)
    هاب قدیمی 👇
    Hub + + + + + + +
    Hub Plus + +
    Hub 2 (2G) + + + + +
    Hub 2 (4G) + + + + +
    Hub 2 Plus +
    Hub Hybrid (2G) + +
    Hub Hybrid (4G) + +
  2. هاب جدید را به شبکه وصل کنید و آن را به برنامه آژاکس اضافه کنید.
  3. نسخه سیستم عامل Malevich را در هر دو هاب بررسی کنید. وارد کردن داده‌ها فقط به هابی با نسخه سیستم عامل مشابه یا بالاتر امکان پذیر است. بعنوان مثال، داده‌های یک هاب در حال اجرا در Malevich 2.9 را می‌توان به هابی با Malevich 2.9 و بالاتر منتقل کرد. امکان انتقال داده از Malevich 2.10 به Malevich 2.9 وجود ندارد.
    اگر نسخه سیستم عامل Malevich هاب شما کمتر از 2.9 است، بررسی کنید که آیا بروزرسانی خودکار را فعال کرده اید یا خیر. برای انجام این کار، به مسیر دستگاه‌ها / Devices ایکون ← هاب / Hub ← تنظیمات / Settings ایکون ← خدمات / Service بروید.
  4. مطمئن شوید که شما مدیر / administrator هر دو هاب هستید. می‌توانید این مورد را در تنظیمات هاب بررسی کنید (دستگاه‌ها / Devices ایکون ← هاب / Hub ← تنظیمات / Settings ایکون ← کاربران / Users).
  5. هاب جدید را در محل محافظت‌شده قرار دهید تا همه دستگاه‌های متصل به هاب قبلی بتوانند براحتی با هاب جدید ارتباط برقرار کنند.

    نیازی به نگه داشتن هاب قدیمی در تاسیسات حفاظت شده نیست.

  6. اطمینان حاصل کنید که هاب‌ها عملیاتی / armed نیستند، در حال بروزرسانی نیستند، و در حال اجرای فرآیند انتقال داده نیستند. شما می‌توانید این را در اپلیکیشن آژاکس بررسی کنید.

 

نحوه وارد کردن داده‌ها

 

  1. برنامه آژاکس را باز کنید و هابی را که می‌خواهید داده‌ها را به آن وارد کنید انتخاب کنید. روی هاب و سپس روی آیکون ایکون کلیک کنید تا به تنظیمات آن بروید.
  2. به منوی ورود داده / Data Import بروید.
  3. به دنبال دستورالعمل‌های روی صفحه، با کلیک بروی دکمه انتخاب مبدا / Select Data Source داده، هابی را که به عنوان منبع داده استفاده می‌شود، انتخاب کنید.
  4. لیست دستگاه‌ها و تنظیماتی که به هاب جدید منتقل می‌شوند را بررسی کنید.
  5. هاب انتخاب شده به عنوان منبع داده را خاموش کنید و روی شروع ورود / Start Import کلیک کنید.
  6. پس از شروع وارد کردن، داده‌های کاربر، تنظیمات و بخشی از دستگاه‌ها بطور خودکار منتقل می‌شوند. برای انتقال دستگاه‌های کنترلی و دکمه‌های ترس و اضطراب (SpaceControl، DoubleButton یا Button)، باید روی هر دکمه دو بار کلیک کنید، در حالی که در ناحیه تحت پوشش شبکه رادیویی هاب جدید یا اکستندر وایرلس رکس هستید که به آن متصل هستند. اپلیکیشن آژاکس در طول فرآیند انتقال به شما اطلاع می‌دهد که این کار را انجام دهید.

    با کلیک بر روی دکمه توقف / Stop می‌توانید فرآیند ورود داده را متوقف کنید. قطع کردن فرآیند ایمنی داده‌ها را تهدید نمی‌کند، اما دستگاه‌هایی که منتقل نشده‌اند باید بصورت دستی متصل شوند.
    اگر در حین انتقال داده از برنامه خارج شوید یا تماسی دریافت کنید، این روی فرآیند ورود داده تاثیری نخواهد داشت. می‌توانید با رفتن به تنظیمات هاب – منوی ورود داده / Data Import به آن بازگردید.

  7. پس از پایان فرآیند انتقال، سیستم شما را از موفقیت آمیز بودن ورود داده‌ها مطلع می‌کند. اگر برخی از دستگاه‌ها منتقل نشده‌اند، می‌توانید آنها را طبق روال استاندارد مشخص شده در دفترچه راهنمای کاربر بصورت دستی وصل کنید. همچنین می‌توانید روند انتقال داده را دوباره اجرا کنید. این بار فقط دستگاه‌های منتقل نشده، منتقل می‌شوند.

    اگر تنظیمات هاب را تغییر دهید یا دستگاه‌هایی را از هابی که بعنوان منبع داده برای انتقال استفاده می‌شد حذف کنید، این تغییرات در طول انتقال داده جدید نیز به هاب جدید وارد می‌شوند.

  8. هابی که داده‌ها به آن وارد شده است، Copy_Name_of_the_previous_hub نامیده می‌شود (بعنوان مثال، Copy_My Home). نام هاب جدید را می‌توانید تغییر دهید.

 

با هاب سابق چه باید کرد

پیکربندی هاب که در حین وارد کردن بعنوان منبع داده استفاده می‌شد ذخیره خواهد شود، با این حال، دستگاه‌ها به تدریج ارتباط خود را با آن قطع می‌کنند. اگر تمام تنظیمات و دستگاه‌ها را با موفقیت منتقل کرده‌اید و اطلاعات مهمی در هاب باقی نمانده است، توصیه می‌کنیم آن را به تنظیمات کارخانه برگردانید. این به جلوگیری از خطاهای کاربرانی که هر دو هاب را در اپلیکیشن دارند کمک می‌کند.

 

چگونه هاب خود را به تنظیمات کارخانه برگردانیم

  1. پس از تکمیل انتقال داده، هاب قبلی را روشن کنید.
  2. به منوی مدیریت کاربر (دستگاه‌ها / Devices ایکون ← هاب / Hub ← تنظیمات / Settings ایکون ← کاربران / Users) بروید و با کلیک روی حذف کاربر / Delete user در تنظیمات / Settings ایکون هر حساب، همه کاربران را حذف کنید.
  3. با نگه داشتن دکمه روشن/خاموش برای بیش از 30 ثانیه، هاب را به تنظیمات کارخانه برگردانید – لوگو Ajax روی هاب به رنگ قرمز چشمک می‌زند.
  4. هاب قبلی را از حساب حذف کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.